Vacature: 1e Autotechnicus

Werk je graag met moderne autotechniek en hebben elektrische auto’s geen geheimen voor? Ga dan aan de slag als eerste autotechnicus bij Jaguar Land Rover De Reefhorst. Wij zijn per direct op zoek naar een autotechnicus die onze werkplaats komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als eerste autotechnicus werk je fulltime voor de merken Jaguar & Land Rover. Je bent verantwoordelijk voor de reparaties en onderhoud van auto’s van onze klanten. Dit doe je samen met een team van 6 technici binnen de werkplaats. Je houdt auto’s in topconditie door diagnoses te stellen met behulp van diagnostisch apparatuur. Ook werk je veel met EV en Hybrid techniek.

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom zorgen we dat je opleiding en training vanuit de organisatie krijgt om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en op top niveau blijft.

 

Wie ben jij?

- je hebt een afgeronde opleiding tot autotechnicus.

- fulltime beschikbaar in de regio Friesland

- Leergierig, bereid om mee te blijven ontwikkelen in techniek

- Al ervaring opgedaan bij een merkdealer

 

Wat bieden we jou?

De Reefhorst is sinds 1996 officieel Jaguar Land Rover dealer van Friesland, Overijssel en Drenthe. Als er iets is wat de Reefhorst kenmerkt is dat we lekker gewoon zijn gebleven en onze klant goed kennen. Wij kennen onze klant écht. Betrokkenheid en persoonlijkheid vinden wij belangrijk. Niet alleen naar onze klanten, maar ook als collega’s naar elkaar.

Wanneer je bij ons komt werken is je werkplek uitgerust met moderne apparatuur en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Daarnaast kan je uitgaan van:

- sfeervolle premium werkomgeving waar 15 collega's het verschil maken

- salaris passend bij jouw ervaring

- voorwaarden, pensioen volgens CAO Motorvoertuigenbedrijf

- onderdeel van Jacob Schaap autobedrijven met o.a. VOLVO, SUZUKI, TOYOTA, JAGUAR &

  LAND ROVER

- opleiding en training krijg je vanuit de Jaguar Land Rover organisatie aangeboden

- werken bij een overzichtelijk dealerbedrijf deel uitmakend van een sterke dealerholding met prachtig toekomst perspectief.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij altijd al de stap naar premium willen maken en herken jij je in het profiel van een eerste autotechnicus die wij zoeken? Reageer dan door te mailen naar remcoheemstra@reefhorst.nl of neem contact met ons op via 0513 – 41 30 20.