Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Herstel schade

  Heeft u schade? Dat is nooit fijn. Gelukkig helpen onze Land Rover monteurs u weer zo snel mogelijk op de weg. De schade wordt gerepareerd. Het ongemak van schade lossen wij bij de Reefhorst graag op. Snel en vakkundig.

  Lees meer
 • Reparatie en onderhoud

  Om ervoor te zorgen dat uw Land Rover optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud en reparatie belangrijk. Bij Land Rover de Reefhorst denken we ook aan u. Want goed onderhoud en reparatie is belangrijk voor uw eigen veiligheid. 

  Lees meer
 • Reconditioning

  De staat van uw Land Rover wordt niet alleen bepaald door hoe u met uw auto omgaat, maar ook door lak en interieur. Koopt u een Land Rover bij de Reefhorst? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto op en top wordt afgeleverd.

  Lees meer
 • BANDENHOTEL

  Wij adviseren onze klanten altijd winterbanden te gebruiken bij slechte weersomstandigheden. Dit zorgt voor meer veiligheid voor uzelf en uw passagiers. Daarnaast zorgen winterbanden ook voor een beter rijcomfort. Met winterbanden heeft u meer grip op de weg en komt u niet voor verrassingen te staan. 

  Lees meer
 • HAAL- EN BRENGSERVICE

  Is het tijd voor een periodieke beurt of moet uw Land Rover ineens naar de garage? Verlies geen tijd met het brengen en later weer ophalen van uw auto. Onze haal- en breng service werkt eenvoudig en makkelijk. Zo hoeft u niet meer speciaal de deur uit voor een reparatie.

  Lees meer
 • VERVANGEND VERVOER

  Een Land Rover heeft net zoals elke andere auto regelmatig onderhoud nodig. Voor goed onderhoud nemen wij als Land Rover dealer graag de tijd. Terwijl wij aan uw Land Rover sleutelen rijdt u zorgeloos in een vervangende auto. Zo blijft u altijd mobiel.

  Lees meer
 • HANDLEIDINGEN

  Wij adviseren onze klanten om na de aanschaf van een Land Rover de handleidingen goed te bestuderen. Zo kunt u uw auto optimaal bedienen en geniet u van alle functies. Kijk voor meer informatie over de verschillende functies en systemen verder op deze pagina. 

  Lees meer