APK

Wilt u uw Land Rover laten keuren?
Breng uwauto bij ons langs voor de 
jaarlijkse APK.

laat uw land rover keuren

Om uzelf en de verkeersveiligheid te garanderen bent u verplicht om uw auto te laten onderwerpen aan een Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK is een veiligheids- en milieucheck. Zo worden onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, veiligheidsgordels en carrosserie van uw Land Rover gecontroleerd. Om ook aan het milieu te denken wordt de samenstelling van uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten. Is het weer tijd voor de APK? Maak een afspraak bij ons in de werkplaats. 

Wanneer moet ik mij Land Rover keuren?

Hoe vaak u uw Land Rover moet keuren is afhankelijk van de brandstof waarop de auto rijdt. Voor auto’s met een benzinemotor geldt dat na 48 maanden vanaf datum eerste toelating de auto voor het eerst gekeurd moet worden, hierna twee keer na 2 jaar en daarna elk jaar. Auto’s met een dieselmotor moeten na 36 maanden vanaf datum eerste toelating aangeboden worden. Daarna ieder jaar.

APK in combinatie met onderhoud

Het is mogelijk om APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren. Hierdoor gaat uw auto in optimale conditie de keuring in en komt u niet voor verrassingen te staan. Laat u dit bij ons doen? Dan is de keuring kosteloos. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de viergasmeting of roetmeting. Daarnaast hoeft u niet apart voor de APK-keuring naar ons te rijden.

Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op voor meer informatie.