HANDLEIDINGEN

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN ALLE FUNCTIES IN UW
LAND ROVER.

Een Land Rover beschikt over veel systemen en functies. Wanneer u bij ons een Land Rover aanschaft proberen wij zoveel mogelijk functies uit te leggen. Zo weet u alles over uw auto wanneer u bij ons de showroom uitrijdt. Het kan zijn dat u achteraf nog een vraag heeft. De meeste informatie over de auto kunt u vinden in de handleidingen. Wij adviseren onze klanten om na de aanschaf van een Land Rover de handleidingen goed te bestuderen. Zo kunt u uw auto optimaal bedienen en geniet u van alle functies. Kijk voor meer informatie over de verschillende functies en systemen verder op deze pagina. 

Bij een Land Rover wordt standaard een uitgebreid instructieboek geleverd. Met dit instructieboek leert u uw Land Rover nog beter kennen. Maak kennis met de vele mogelijkheden van een Land Rover! Lees de handleiding nog een keer door om relevante onderdelen nauwkeurig te bestuderen. Voor vragen en informatie kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Op het Owners Informatie Centre kunt u de handleidingen van alle Land Rover-modellen online raadplegen. Daarnaast vindt u op de Nederlandse Land Rover website diverse instructiefilmpjes om uw auto wat beter te leren kennen.