Onderhoudsbeurt

OM ERVOOR TE ZORGEN DAT UW LAND ROVER OPTIMAAL BLIJFT PRESTEREN, IS REGELMATIG ONDERHOUD BELANGRIJK. 

Maak een werkplaatsafspraak

 

Om ervoor te zorgen dat uw Land Rover optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud belangrijk. Bij Land Rover de Reefhorst denken we ook aan u. Want goed onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties en pech onderweg.

Het kan zijn dat u uw Land Rover in de toekomst wilt verkopen of wilt inruilen voor een nieuwer model. Door een Land Rover goed te onderhouden heeft dit invloed op de waardebepaling van de auto. Een Land Rover in topconditie heeft namelijk een hogere restwaarde. En zeg nou zelf. Wanneer u als koper een onderhoudsboekje helemaal volgens de regels door een officiële Land Rover dealer ingevuld ziet, geeft dat een gerust gevoel.  

Onderhoud door Land Rover monteurs

Uw Land Rover is bij onze monteurs in goede handen. Ons werkplaatspersoneel bestaat uit autotechnici met jaren ervaring die allemaal specifieke trainingen hebben doorlopen bij Land Rover zelf. Omdat wij bij de Reefhorst vaak met een Land Rover in aanmerking komen zijn ze op de hoogte van alle ‘ins and outs’. Er is eigenlijk geen betere plek om uw auto achter te laten.

Land Rovers worden steeds meer elektronisch gestuurd. Voor het vaststellen van de juiste diagnose bij problemen is geavanceerde apparatuur noodzakelijk. Bij de Reefhorst beschikken we over speciale diagnoseapparatuur van Land Rover en uniek Land Rover gereedschap. Zo krijgt uw auto het beste onderhoud.

Bij Land Rover de Reefhorst kunt u terecht voor een grote- en kleine onderhoudsbeurt. Wilt u geen volledige onderhoudsbeurt, maar wel een controle op een paar specifieke onderdelen? Of het gaat om het vervangen van een draagarm of controle op uw remmen. Voor al het onderhoud aan uw Land Rover kunt u bij ons terecht.