RECONDITIONING

U wilt uw Land Rover natuurlijk zo mooi mogelijk
houden. Laat het onderhoud maar aan onze experts over. 

maak een afspraak

De staat van uw Land Rover wordt niet alleen bepaald door hoe u met uw auto omgaat, maar ook door lak en interieur. Koopt u een Land Rover bij de Reefhorst? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto op en top wordt afgeleverd. Om de waarde van uw Land Rover zo hoog mogelijk te houden is het belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt. Een goed onderhouden auto heeft een hogere waarde dan een auto die dat niet is. U geniet toch ook het meest van een goed onderhouden auto? 

Reconditioning bij de Reefhorst

Geen tijd om uw Land Rover goed te onderhouden? Laat dit dan over aan onze reconditioning experts. Maar wat is reconditioning? Een reconditioning van uw Land Rover houdt in dat wij uw auto grondig wassen, polijsten en in de was zetten. Ook het interieur wordt behandeld. Zo zorgen we met een industriële stofzuiger en vlekkenreiniger dat uw bekleding zo goed als nieuw is. Ook besteden we aandacht aan de lichtmetalen velgen en aan de ruiten en banden.

Het resultaat? Een gloednieuwe Land Rover waar u zelf niets aan hoeft te doen. U blij en uw Land Rover blij. Want een reconditioning komt ten goede aan de restwaarde van uw Land Rover. 

Maak een afspraak

Bent u niet meer tevreden met het uiterlijk van het interieur in uw auto? En is uw Land Rover toe aan een schoonmaakbeurt? Kom dan langs in onze showroom en maak een afspraak. Wij zorgen ervoor dat u uw auto weer zo snel mogelijk terug heeft. Heeft u van tevoren nog een paar vragen? Wij leggen u precies uit hoe het reconditioning proces werkt.