SCHADEHERSTEL

Laat de schade aan uw Land Rover zo snel
mogelijk herstellen door onze Land Rover experts.

Heeft u schade aan uw Land Rover? Door de toenemende drukte op de weg kan dat snel gebeuren. Of het door uzelf komt of door een andere weggebruiker: u ziet die schade zo snel mogelijk verdwijnen. Zelfs voor de allerkleinste schadegevallen is het slim om hier iemand naar te laten kijken. Onze Land Rover specialisten nemen uw auto graag onder handen en herstellen de schade zodat u er niets meer van ziet. 

Laat u ontzorgen

Als officiële Land Rover dealer kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van uw autoschade. Zo regelen wij de taxatie en financiële afwikkeling. Bij veel maatschappijen wordt een schadeherstelbedrijf voor u gekozen. Maar eigenlijk mag u die keuze zelf maken. Bij een officiële Land Rover dealer als de Reefhorst garanderen wij u dat wij de juiste kennis en expertise hebben voor een Land Rover.

Schade aan een Land Rover moet op de juiste wijze worden hersteld. Onze Land Rover specialisten zijn daarvoor perfect opgeleid. Zij hebben trainingen afgerond om aan de strenge normen van Land Rover op gebied van kwaliteit en onderhoud te voldoen. U kunt uw Land Rover met een gerust hart achterlaten. 

De voordelen voor u op een rij

Doordat u niet elke dag schade heeft met uw auto is het logisch dat u niet alles weet op het gebied van schade procedures. Dit nemen wij u graag uit handen zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Bij de Reefhorst kunt u genieten van de volgende voordelen:

-       De volledige afwikkeling van schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij wordt door ons geregeld.

-       De garantie dat de restwaarde van uw auto blijft behouden na reparatie.

-       Tijdens de reparatie heeft u de mogelijkheid tot vervangend vervoer en haal- en brengservice.

-       De reparatie wordt uitgevoerd door speciaal getrainde Land Rover medewerkers.

-       U behoudt uw garantievoorwaarden.