VERVANGEND

VERVOER

BLIJF ALTIJD MOBIEL MET VERVANGEND
VERVOER.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een Land Rover heeft net zoals elke andere auto regelmatig onderhoud nodig. Dan ontkomt u er niet aan om uw Land Rover bij een garage achter te laten. Voor goed onderhoud nemen wij als Land Rover dealer graag de tijd. We willen het niet afraffelen. Wij snappen dat onderhoud aan uw auto nooit goed uitkomt. Maar dat betekent niet dat u zonder auto komt te zitten. Terwijl wij aan uw Land Rover sleutelen rijdt u zorgeloos in een vervangende auto. Zo blijft u altijd mobiel en hoeft u uw afspraken op de dag van onderhoud niet te verzetten.

Wilt u gebruik maken van onze service vervangend vervoer? Maak vandaag nog een afspraak bij ons in Oudehaske.
Nog meer service

Kunt u niet zonder auto en tegelijkertijd geen tijd vinden om uw Land Rover naar onze werkplaats te brengen? Wij halen uw auto op en brengen deze ook weer terug met onze haal- en brengservice. Tevens laten we vervangend vervoer achter. Wanneer de auto klaar is brengen we uw Land Rover terug en nemen we het geleende voertuig mee terug naar onze vestiging. 

Is uw Land Rover toe aan onderhoud en wilt u genieten van vervangend vervoer en/of haal- en brengservice? Geef dit dan tijdig aan. Wij zorgen dat er een auto voor u klaar staat.