LAND ROVER specialist

Als officiële Land Rover dealer is de Reefhorst dé Land Rover specialist. Heeft u een Land Rover op het oog? 

bezoek onze showroom

Land rover specialist

De Reefhorst is dé Land Rover specialist van het noorden. Wij zijn trots dat we de titel van officiële Land Rover dealer mogen dragen. Land Rover is wereldwijd bekend om zijn vierwiel aangedreven terreinauto’s. Een auto waarbij u zelfs offroad nog maximale comfort ervaart. Laat u verrassen door de kwaliteit en het design van dit prachtige automerk en de service van de Reefhorst. Wilt u meer weten over Land Rover? Dan vertellen we dat u graag onder het genot van een kop koffie in onze showroom. 

De Reefhorst | Land Rover specialist

Wilt u alvast een sneak preview? Op onze website vindt u al onze modellen inclusief specificaties en bijbehorende kosten. Bij Land Rover kunt u kiezen uit de volgende modellen: 

·      Range Rover

·      Range Rover Sport

·      Range Rover Velar

·      Range Rover Evoque

·      Discovery

·      Discovery Sport

·      Land Rover Plug-in Hybrid

Alle modellen zijn stuk voor stuk uniek in hun soort, maar zijn toch allemaal een typische Land Rover. Bij alle modellen zal u de specifieke rijstijl en het comfort ontdekken dat hoort bij Land Rover. Rijdt u al in een Land Rover? Dan snapt u wat we bedoelen als we het hebben over de kwaliteit. Nog geen Land Rover rijder? Laat u verrassen in onze showroom te Oudehaske. Ontdek de wereld van Land Rover. 

   

Approved modellen 

Valt uw keuze niet op een nieuw, maar tweedehands model? Dan kunt u ook kiezen voor een Approved model. Approved is een label dat wordt gegeven aan Land Rover modellen met de allerhoogste kwaliteit. Met een Land Rover Approved label heeft u een auto die voldoet aan de strengste eisen. De modellen zijn gecontroleerd op maar liefst 165 punten. Zo kunt u met een gerust hart met uw auto op pad. Als Land Rover specialist vinden wij het belangrijk u een auto te verkopen van hoge kwaliteit en met volledige zekerheid die u van Land Rover mag verwachten. Ook bij een gebruikte auto. De Approved belofte geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een betrouwbare en duurzame auto. 

Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over een bepaald model? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Oudehaske. Onze Land Rover specialisten vertellen u graag wat meer over het merk.