nieuwe evoque

Ontdek nieuwe specificaties en
ons zeer geprijsde 
introductieaanbod 

plan een proefrit in

nieuwe evoque: de new range rover evoque

De originele luxe urban SUV is nu nóg beter geworden en voelt zich thuis in de stad en daarbuiten. Met de nieuwe evoque  ofwel de New Range Rover Evoque worden de merkwaarden stoer, avontuurlijk en ruig nog eens extra benadrukt. Het model heeft een fraai uiterlijk in de kenmerkende coupé-stijl, met mooie designdetails die kwaliteit en klasse uitstralen. Het opvallende design trekt de aandacht en sluit naadloos aan bij de Range Rover familie. Een plezier voor het oog en opwindend om in te rijden. Maak kennis met de nieuwe evoque  de tweede generatie van de Range Rover Evoque! 

De aflopende daklijn, oplopende schouderlijn en de grote grille van dit model horen bij de herkenbare uitstraling van de Range Rover modellen. 

Maar wat is er nieuw? We vertellen u dit graag aan de hand van de drie belangrijkste kenmerken van de nieuwe Evoque. 

DESIGN van de nieuwe Evoque 

Heeft u het over de nieuwe Evoque? Dan zijn het strakke lijnenspel, de grote aandacht voor detail en de moderne uitstraling kenmerken die bij dit model horen. De uitklapbare, verzonken portiergrepen en Matrix LED-koplampen zorgen voor een opvallende uitstraling.

Die moderne uitstraling ziet u ook terug in het minimalistische interieur. Het interieur is voor de echte Land Rover fans herkenbaar met, zoals we tegenwoordig verwachten, touchscreens en een digitaal dashboard. Het Touch Pro Duo-systeem met snelle software, de 20-voudig elektrische verstelbare stoelen en interieur ionisatie dragen bij aan de perfecte ruimtebeleving van het interieur. 

TECHNOLOGIE van de nieuwe Evoque 

Land Rover is continu bezig met het verder ontwikkelen van modellen op het gebied van technologie. De nieuwe Range Rover Evoque is het eerste model met een slimme achteruitkijkspiegel die kan veranderen in een videoscherm. Is het zicht naar achteren beperkt? Switch de schakelaar naar ‘ClearSight’ en de binnenspiegel laat haarscherp zien wat er achter de auto gebeurt. Dit vergroot het zelfvertrouwen tijdens het offroad-rijden of uitdagende situaties. 

De nieuwe Evoque heeft de perfecte balans tussen moeiteloze prestaties en verfijnd weggedrag. Met technologieën als Active Driveline en Adaptive Dynamics is het een genot om in de Range Rover Evoque te rijden, ongeacht de condities en omstandigheden op de weg. Daarnaast is dit model speciaal ontwikkeld voor een elektrische aandrijflijn. De tweede generatie Evoque is het eerste model waarin een Mild-Hybridesysteem zit verwerkt. 

CAPACITEIT van de nieuwe Evoque 

Land Rover is deels bekend vanwege de uitstekende offroad capaciteiten. Dat is bij de nieuwe Evoque niet anders. Met Driveline Disconnect ontkoppelt de auto de vierwielaandrijving om brandstof te sparen. Het Mild Hybrid-systeem vangt en slaat energie op die normaal gesproken verloren gaat tijdens het afremmen en zet deze opnieuw in. De Terrain Respons 2, die voor het eerst beschikbaar is op de Evoque, detecteert automatisch de ondergrond en past de onderstelafstemming aan. Hierdoor is de auto in staat om 600 millimeter diep water te doorkruisen. Het model beschikt over een trekgewicht tot 2.000kg. 

Hello Edition nieuwe Evoque 

Om de verkoopstart te vieren van deze revolutie in het SUV-segment introduceert Land Rover de Hello Edition. Deze uitvoering is beschikbaar met benzine- of dieselmotor en inclusief uitgebreide uitrusting en aantrekkelijke prijs. De Range Rover Evoque Hello Edition is al leverbaar vanaf €61.990. Hiermee bieden wij een klantvoordeel tot €12.795. 

Wilt u meer informatie over de New Range Rover Evoque of specifiek over de Hello Edition? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0513 413020. Onze Land Rover experts vertellen u graag meer. De Reefhorst is gevestigd in Oudehaske en is op doordeweekse dagen geopend van 9:00 – 18:00. Bent u niet in de gelegenheid om doordeweeks langs te komen. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 – 17:00. Nu al enthousiast en alvast een proefrit inplannen? Klik dan op de button hieronder. Ontdek de wereld van Land Rover in de New Range Rover Evoque.