Range Rover sport hybride 

 

De Reefhorst is dé Land Rover specialist van het noorden. De Range Rover Sport is een begrip geworden in de Range Rover lijn. Land Rover gaat met de tijd mee en introduceert daarom de Range Rover Sport hybride. Een benzinemotor in combinatie met een elektromotor met ongekende prestaties en capaciteiten. Bent u op zoek naar een Range Rover sport hybride in Friesland? Als officiële Land Rover dealer in Oudehaske hebben wij diverse Range Rovers in onze showroom staan.

 

 

De Reefhorst is de Land Rover dealer van Friesland. In onze showroom in Oudehaske vindt u alle Range Rover modellen bij elkaar. Zo ook de Range Rover Sport Hybride modellen. Ons dealership wordt gekenmerkt door de uitstekende service, kwaliteit van onze werkplaats en het kenmerkende design van onze Land Rovers. 

 

Wilt u graag een proefrit maken? Wij helpen u graag. Bekijk onze online voorraad of plan gelijk een proefrit in! Ontdek welke Land Rover het beste bij u past. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0513 413020. Dan zorgen wij ervoor dat het door u gewenste model paraat staat.